DIR presentatie voor duikschool COWOL Hasselt

Terug

Op dinsdag 12 maart 2002 heeft Chris Dupont zijn eerste presentatie gegeven over DIR en dit bij de duikschool COWOL te Hasselt. Er waren toch redelijk wat belangstellende waaronder enkele instructeurs.

De presentatie werd gedaan aan de hand van een powerpoint presentatie en de film 'Een Impressie - Doing it Right duiken in Nederland'. Tevens was er de mogelijkheid om een dubbel set van dicht bij te bekijken. Wat velen gedaan hebben, zowel voor de presentatie als er na.

Chris zelf aan het woord over de avond: 'Voor mij was dit de vuurdoop wat het uitleggen van Doing it Right betreft. De bedoeling was om hun een indruk te geven wat DIR nu allemaal inhoudt en hopelijk zo het misverstand helpen op te klaren dat DIR enkel een uitrustingsconfiguratie is, wat velen nog blijken te denken. Of ze nu allemaal DIR gaan duiken betwijfel ik. Maar als ze tijdens hun volgende duiken al eens na denken over wat ik gezegd heb, al is het maar één iemand, dan is het voor mij de moeite meer dan waard geweest. Ik denk ook dat het eens goed is geweest dat iemand een andere methode van duiken heeft kunnen laten zien dan wat de meeste kennen of nog aan het leren zijn.'

Hierbij nogmaals dank aan COWOL, die ons de mogelijkheid heeft gegeven om deze presentatie te laten doen!

En dank aan Claesen Dirk voor de foto's!

Klik hier voor een grotere weergave

Terug